top of page

Lesmethode

Zangtechnieken op jouw maat

Ik stem de lessen volledig af op wat jij wil bereiken en bijleren! Samen gaan we op weg naar een gezond en optimaal stemgebruik.

Je leert de zangtechnieken aan op de manier die voor jou het beste werkt. Een combinatie van verschillende zangmethodes op maat.

Zo ontdek je op een ontspannen manier wat jouw stem allemaal kan, hoe je jouw favoriete nummers comfortabel zingt.. De ideale manier om je talent te ontwikkelen en je zang enorm te laten groeien!

JOUW doelen staan centraal

Ik geef zangles zonder notenleer, er is dus geen voorkennis vereist. Jij kiest wat je graag wil leren en welke nummers je wil zingen, ik leer je op een ontspannen, gezonde, rendabele en leuke manier zingen!

​Ik geef op een intuïtieve manier zangcoaching, wat dus betekent dat elke sessie volledig is afgestemd op jouw noden, uiteraard a.d.h.v. de correcte zangtechnieken.

​We bekijken wat jouw doelen zijn en maken een plan van aanpak. Samen halen we de beste versie van jezelf naar boven, zowel op als naast het podium. Zanglessen vanaf 12 tot 120 jaar en voor elk niveau, op afspraak.

Zelfvertrouwen & performance

Zelfvertrouwen is de basis voor elke zanger en zangeres. Uiteraard besteden we hier ook heel wat aandacht aan. Op die manier kan je de beste versie van jezelf naar boven halen en leer je positief denken en zenuwen onder controle houden, zowel tijdens het zingen als ernaast.

Wil je graag op het podium staan? Samen werken we, vanuit mijn eigen ervaring, aan je podiumprésence zodat je helemaal 'jij' kan zijn tijdens je optredens. Dé manier om je zenuwen en stress onder controle te houden.

 

 

 

 

Hoe verloopt je 1ste zangles?

Bij elke zangcoaching die ik geef, werk ik op maat van de persoon die voor me staat. Dat is bij een eerste zangcoaching niet anders, hoewel er dan een vast aantal stappen (meestal) wel aan bod komt:

 1. We maken even kennis, je vertelt me of je al veel gezongen hebt, of je evt. al ergens anders zangcoaching hebt gekregen, waar je het moeilijker mee hebt en wat je doelen zijn (een doel kan bv ook zijn meer zingen omdat je dat graag doet)
   

 2. We doen samen een stemopwarming, zodat ik een idee heb van hoe het nu gaat en jij even met jezelf en je stem kan inchecken.
   

 3. Je zingt een kort stukje uit een nummer naar keuze (a cappella of gewoon met het nummer op de achtergrond) Ik ga je hierop helemaal niet beoordelen, maar dit is voor mij een ideale manier om te bepalen waar we eerst aan gaan werken.
   

 4. We starten met het aanleren en oefenen van de eerste zangtechnieken! Meestal beginnen we ook al aan een nummer naar keuze.
   

 5. Op het einde van de sessie zetten we nog even de belangrijkste oefeningen voor thuis op een rijtje en bespreken we kort je verdere traject. Er is niets verplicht uiteraard!

Benieuwd naar je eerste zangcoaching? 

Heb je vragen?

Is er nog iets onduidelijk of heb je een specifieke vraag?

Mail me gerust op kaylie@ohmyvoice.be!

bottom of page