top of page

Boek hieronder meteen je zangles!

Alle zanglessen vinden standaard plaats in onze studio in Herk-de-Stad. Het is daarnaast ook mogelijk om de zangles online te laten doorgaan. Kies hieronder welke plek jouw voorkeur heeft: in onze studio of bij jouw thuis van achter je computer!

Na het vastleggen van je zangles krijg je meteen een mail met alle praktische info. Lees deze zeker na zodat je er helemaal klaar voor bent! Check ook zeker je SPAM als je de mail niet dadelijk ziet binnenkomen. Tot snel!

Boek hieronder je zangcoaching!

Je kan nu meteen eenvoudig je zangcoaching inboeken via de knoppen hierboven! Je kan kiezen voor zangcoaching in de studio of online, solo of duo. Kom je voor het eerst zangles volgen? Kies dan voor die optie.

Tarieven
Losse zangcoaching:
De prijs voor een solo-zangcoaching is 60 euro per uur. Als je wil, kan je ook een blokjes van 2 uur inboeken. Hiervoor boek je gewoon 2 lessen van 1 uur na elkaar in. Boek je je eerste zangles, dan wordt er online een voorschot van 30 euro gevraagd. Het overige bedrag mag je gewoon in de studio betalen, cash of met je bank-app. Alle volgende lessen hoef je niet op voorhand te betalen en kan je dus gewoon in de studio voldoen. 

 

Wil je graag een BTW-factuur? Dat kan zeker. Geef het dan wel meteen bij de betaling aan en mail je facturatiegegevens naar kaylie@ohmyvoice.be. Ik bezorg je dan je factuur!

Package van 5 of 10 zangcoachings:
Je kan er uiteraard ook voor kiezen om een voordeliger package van 5 of 10 sessie te nemen. Zo kunnen we écht anan je doelen werken! Plan dan alvast alle lessen van je abonnement in via de kalender. Zo ben je zeker van een regelmatig plekje, want de agenda loopt snel vol ;-) (Alle packages blijven 6 maanden geldig, betaling gebeurt na de 1ste sessie of voor aanvang van de 1ste sessie indien je een factuur wenst)

Alle tarieven en packages vind je hier

 

Ook voor een package kan je uiteraard een BTW-factuur aanvragen. Dit kan echter enkel voor aanvang van de eerste les van het je package. Stuur dan meteen voor of na het boeken een mail naar kaylie@ohmyvoice.be en vermeld zeker ook je facturatiegegevens.

Record your song! package:
Voor het "Record your song! package" boek je eerst 1 zangsessie in en vervolgens 1 studiosessie (liefst max. 2 weken na je eerste zangcoaching)


Vind je niet meteen een moment dat past?

De agenda loopt snel vol, maar soms komen er last minute toch nog plekjes vrij. In dat geval kan dat uur uiteraard door jou geboekt worden! Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven op de wachtlijstKlik hier om je in te schrijven en voor alle info!

bottom of page