top of page

Klik hieronder door om je afspraak te boeken!

Je kan nu meteen eenvoudig je zangcoaching inboeken via de knoppen hierboven! Je kan kiezen voor zangcoaching in de studio of online, solo of duo. Kom je voor het eerst zangles volgen? Kies dan voor die optie.

Tarieven
Losse zangcoaching:
De prijs voor een solo-zangcoaching is 60 euro per uur. Als je wil, kan je ook een blokjes van 2 uur inboeken. Hiervoor boek je gewoon 2 lessen van 1 uur na elkaar in. Boek je je eerste zangles, dan wordt er online een voorschot van 30 euro gevraagd. Het overige bedrag mag je gewoon in de studio betalen, cash of met je bank-app. Alle volgende lessen hoef je niet op voorhand te betalen en kan je dus gewoon in de studio voldoen. 

 

Wil je graag een BTW-factuur? Dat kan zeker. Geef het meteen bij de betaling aan en mail je facturatiegegevens naar kaylie@ohmyvoice.be. Ik bezorg je dan je factuur! Voor BTW-facturen geldt telkens het hierboven vermelde uurtarief.

Package van 5 of 10 zangcoachings:
Je kan er uiteraard ook voor kiezen om een voordeliger package van 5 of 10 sessie te nemen. Zo kunnen we écht aan je doelen werken! Plan dan alvast alle lessen van je abonnement in via de kalender. Zo ben je zeker van een regelmatig plekje, want de agenda loopt snel vol ;-) (Alle packages blijven 6 maanden geldig, betaling gebeurt na de 1ste sessie of voor aanvang van de 1ste sessie)

Alle tarieven en packages vind je hier

Record your song! package:
Voor het "Record your song! package" boek je eerst 1 zangsessie in en vervolgens 1 studiosessie (liefst max. 2 weken na je eerste zangcoaching)


Vind je niet meteen een moment dat past?

De agenda loopt snel vol, maar soms komen er last minute toch nog plekjes vrij. In dat geval kan dat uur uiteraard door jou geboekt worden! Het enige wat je daarvoor moet doen is je inschrijven op de wachtlijstKlik hier om je in te schrijven en voor alle info!

Heb je vragen?

Is er nog iets onduidelijk of heb je een specifieke vraag?

Mail me gerust op kaylie@ohmyvoice.be!

bottom of page