top of page

Algemene voorwaarden

​Betaling
Elke losse zangles wordt onmiddellijk na afloop cash of via de Bancontact-app betaald. Alle abonnementen worden bij het inplannen van de lessen afgerekend, cash of via overschrijving. Abonnementen zijn 6 maanden geldig. Lessen die deel uitmaken van een abonnement dienen dus binnen de 6 maanden na aankoopdatum ingepland te worden.

Wil je graag een BTW-factuur ontvangen? Dan dient de betaling voldaan te zijn voor de start van de eerste sessie.

Annuleren
Een afspraak annuleren of verplaatsen kan voor vervolglessen kosteloos tot 48u voor aanvang. Annuleer je je zangles binnen de 48u voor aanvang of kom je niet naar je afgesproken lesuur, dan wordt de volledige sessie aangerekend.

 

Annuleer je je eerste zangcoaching meer dan 48 uur voor aanvang zonder verplaatsing, dan kan het voorschot worden teruggestort. Er wordt wel administratiekost van 2,5 euro aangerekend. Een voorschot dat je betaalde voor je eerste zangles, kan enkel overgedragen worden naar een opnieuw geplande eerste les als je je afspraak meer dan 48u voor aanvang plaatst. Bij annulering minder dan 48 op voorhand (of wanneer je niet komt) wordt het voorschot niet terugbetaald.


Wordt de les door mezelf geannuleerd, dan wordt deze uiteraard niet aangerekend en plannen we samen een nieuw lesmoment in.

Stiptheid
Jouw les begint en eindigt steeds op het afgesproken uur. Zorg er dus best voor dat je op tijd bent, dan kunnen we onze tijd optimaal besteden!

Packages

Alle packages zijn 6 maanden geldig. Er kan geen geld teruggegeven worden.

Cadeaubonnen 

Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Wordt er een package cadeau gedaan, dan moet de laatste sessie ten binnen de 6 maanden na de eerste sessie ingepland worden, en sowieso voor de einddatum van de cadeaubon. Er kan geen geld teruggegeven worden.

bottom of page