top of page

Algemene voorwaarden

​Betaling
Elke losse zangles wordt onmiddellijk na afloop cash of via de Bancontact-app betaald. Alle abonnementen worden bij het inplannen van de lessen afgerekend, cash of via overschrijving. Abonnementen zijn 6 maanden geldig. Lessen die deel uitmaken van een abonnement dienen dus binnen de 6 maanden na aankoopdatum ingepland te worden.

Wil je graag een BTW-factuur ontvangen? Dan dient de betaling voldaan te zijn voor de start van de eerste sessie.

Annuleren
Een afspraak annuleren of verplaatsen kan voor vervolglessen kosteloos tot 48u voor aanvang.

 

Bij annulering zonder verplaatsing voor een eerste zangles wordt een administratiekost van 2,5 euro aangerekend, het overige deel van het voorschot krijg je gewoon teruggestort. 

Annuleer je je zangles binnen de 48u voor aanvang, dan wordt de volledige sessie aangerekend.


Wordt de les door mezelf geannuleerd, dan wordt deze uiteraard niet aangerekend en plannen we samen een nieuw lesmoment in.

Stiptheid
Jouw les begint en eindigt steeds op het afgesproken uur. Zorg er dus best voor dat je op tijd bent, dan kunnen we onze tijd optimaal besteden!

Packages

Alle packages zijn 6 maanden geldig. Er kan geen geld teruggegeven worden.

Cadeaubonnen 

Alle cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Wordt er een package cadeau gedaan, dan moet de laatste sessie ten binnen de 6 maanden na de eerste sessie ingepland worden, en sowieso voor de einddatum van de cadeaubon. Er kan geen geld teruggegeven worden.

bottom of page