top of page

Boek hieronder je eerste zangcoaching!

Eerste zangles: 1 uur zangcoaching

Bekijk onze beschikbaarheid en boek de datum en tijd die jou goed uitkomen

 • Kan ik als absolute beginner bij jou leren zingen?
  Jazeker! Alles zangcoachings worden op maat samengesteld, dus als je nog geen ervaring hebt (wat hélemaal prima is!) beginnen we ook écht van 0! Er is geen voorkennis nodig, ik begeleid je van A tot Z in de wondere wereld van het zingen! Ongeveer de helft van de mensen die zangles bij me volgen hebben trouwens nog nooit gezongen (behalve op hun eentje in de douche of iets dergelijks ) Ik weet dat het een beetje eng is om voor het eerst naar een plek gaan die je nog niet kent, bij iemand die je nog niet kent, en ook nog eens te gaan zingen - maar stress is echt nergens voor nodig! (en als ik m'n coachees mag geloven smelt die stress ook écht wel snel weg eens je in de studio bent) Twijfel je toch nog of zangles iets voor jou is? Mail me je specifieke vraag of bezorgdheid via kaylie@ohmyvoice.be en we bekijken samen wat we kunnen doen!
 • Welke liedjes zingen we tijdens de zangles?
  Hierop kan ik (ongelooflijk maar waar ) een kort antwoord geven: nummers die jij zelf graag zingt! Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van een liedje, dan kunnen we dat uiteraard samen bekijken tijdens je zangles!
 • Waarom zou ik zangles komen volgen?
  De redenen waarom mensen zangles komen volgen zijn echt héél divers: omdat je gewoonweg graag zingt omdat je gehoord hebt dat iedereen kan leren zingen en de proef op de som wil nemen omdat je vroeger graag zong en nu de draad weer wil oppikken omdat je benieuwd bent naar wat zangtechnieken voor je kunnen betekenen omdat je je goed wil voorbereiden op een auditie of optreden omdat je van jezelf vindt dat je eigenlijk niet goed zingt, maar benieuwd bent wat zanglessen hieraan kunnen veranderen omdat je veel moet praten voor een groep en snel hees wordt/keelpijl krijgt. Ook hiermee kan zangcoaching helpen! omdat je gaat trouwen en je je partner wil verrassen door een liedje te zingen of een opname te laten horen na je openingsdans ... Er zijn echt gi-gan-tisch veel redenen waarom coachees willen leren zingen - en ze hebben dubbel en dik gelijk! Benieuwd wat zangcoaching voor je kan betekenen? Klik eens door de website en wie weet tot binnenkort!
 • Moet ik noten kunnen lezen om zangcoaching te volgen?
  Nee, helemaal niet! Zangcoaching is bij Oh My Voice! is voor iedereen toegankelijk. We werken op gehoor en gevoel, er komen geen noten aan te pas!
 • Wat moet ik me inbeelden bij een eerste zangcoaching?
  Als je al eens bent gaan neuzen op m'n website of al enkele van m'n vorige captions gelezen hebt, weet je dat ik altijd op maat werk van de persoon die voor me staat Dat is bij een eerste zangcoaching niet anders, hoewel er dan een vast aantal stappen (meestal) wel aan bod komt: 1) We maken even kennis, je vertelt me of je al veel gezongen hebt, of je evt. al ergens anders zangcoaching hebt gekregen, waar je het moeilijker mee hebt en wat je doelen zijn (een doel kan bv ook zijn meer zingen omdat je dat graag doet) 2) We doen samen een stemopwarming, zodat ik een idee heb van hoe het nu gaat en jij even met jezelf en je stem kan inchecken. 3) Je zingt een kort stukje uit een nummer naar keuze (a cappella of gewoon met het nummer op de achtergrond) Ik ga je hierop helemaal niet beoordelen, maar dit is voor mij een ideale manier om te bepalen waar we eerst aan gaan werken. 4) We starten met het aanleren en oefenen van de eerste zangtechnieken! Evt. beginnen we ook al aan een nummer naar keuze. 5) Op het einde van de sessie zetten we nog even de belangrijkste oefeningen voor thuis op een rijtje! Benieuwd naar een eerste zangles? Boek 'm meteen in via www.ohmyvoice.be/boek-meteen-je-zangles
 • Kan ik gewoon starten met 1 losse zangcoaching of moet ik meteen een reeks boeken?
  Je kan gewoon beginnen met een eerste losse zangcoaching te boeken. Daarna bespreken hoe je eventueel verder wil en welke optie/package daar het meest bij aansluit. Uiteraard is er niets verplicht! Benieuwd naar een eerste zangles? Boek dan meteen jouw afspraak via http://www.ohmyvoice.be/.../eerste-zangles-1-uur...
 • Welk liedje moet ik als eerste zingen?
  Tijdens je eerste zangles kies je best voor een nummer wat je al relatief makkelijk zingt, zonder al te veel uitdagingen. Op die manier is het makkelijker en toegankelijker om de eerste zangtechnieken onder knie te krijgen. Uiteraard kunnen we daarna prima overschakelen naar een uitdagender nummer!
 • Wat moet ik meenemen naar de zangles?
  Naast je goed humeur heb je in de zangstudio niet veel nodig :-) Ik raad we altijd aan om het volgende mee te brengen: Een flesje water De songtekst van het nummer dat je wil zingen Eventueel een geluidsrecorder (laptop, smartphone...) als je je zangcoaching graag wil opnemen om thuis te oefenen
 • Hoe boek ik een afspraak?
  Dat kan gewoon eenvoudig en snel via het online boekingssysteem! Superhandig én efficiënt, zo kan je rustig je afspraken inplannen met je eigen agenda ernaast en hoeven we geen 10 keer heen en weer te mailen - haha! Je kan eenvoudig volgende stappen volgen: 1) Ga naar https://www.ohmyvoice.be/boek-meteen-je-zangles 2) Kies de afspraak van jouw voorkeur (1 uur of 2 uur zangcoaching in de studio, online zangcoaching, duo zangcoaching...) 3) Kies een tijdstip dat voor jou past! 4) Boek je afspraak en TADAAAA! Je ontvangt binnen enkele minuten ook een bevestigingsmail met alle praktische info. Boek je toch liever 'in person' of is er iets niet duidelijk? Mail me dan gerust via kaylie@ohmyvoice.be en ik help je graag verder!
 • Waar kan ik parkeren?
  De zangstudio bevindt zich in het rustige Herk-de-Stad, dus je kan gewoon gratis parkeren op de voorziene parking of verder in de straat.

Heb je vragen?

Is er nog iets onduidelijk of heb je een specifieke vraag?

Mail me gerust op kaylie@ohmyvoice.be!

bottom of page