top of page
heade VB 300 dpi_edited.jpg

De personal trainer
voor je stem!

Kopie van Voice Booster (1).png

jouw shortcut naar gezonder en makkelijker zingen

Met je Voice Boosters neem een veelzijdige personal trainer voor je stem overal met je mee! Een speciaal ontwikkelde, 3D-geprinte stemtrainer-set die je élke dag, elk concert, en elke zangsessie aan je eigen noden kan aanpassen. De set omvat 3 verschillende Voice Boosters met verschillende binnendiameters, en dus verschillende moeilijkheidsgraden. 

 

Wil je je stem efficiënter trainen en opwarmen, je bereik uitbreiden, je ademsteun oefenen, heesheid wegwerken en ga zo maar door? WE GOT YOU!

De Voice Boosters Set biedt je een volledige vocal workout in 1 set, je eigen personal voice trainer in je broekzak, zeg maar :-) 

Trainen met de Voice Boosters resulteert in een sterkere ademsteun, uitbreiding van je bereik, vermindering van keelspanning...

 

Je kan de voice boosters inzetten voor een héle resem verschillende doelen:

Waarvoor gebruik je het?

OPwarming

 • Efficiënte dagelijkse opwarming

 • Optimaal opwarmen voor een optreden

 • Stembanden gezond laten trillen

 • Een heldere sound creëren, ruis verminderen

 • Je ademsteun 'aanzetten' en versterken

zangtechniek finetunen

 • Twang vinden en oefenen

 • Je mixed voice te oefenen

 • Door je ‘break’ leren zingen

 • Je stembereik uitbreiden

 • Riffs leren zingen zingen

 • Minder inspanning voor meer resultaat

cooldown en herstel

 • Je stem weer in topvorm krijgen nadat je ziek bent geweest

 • Heesheid wegwerken

 • Keelspanning verminderen

 • Je stem weer tot rust brengen na zware inspanning of bv. een optreden

 • Meer vocale uithouding ontwikkelen

Hoe gebruik je het?

1) Start met het rietje met de grootste binnendiameter (5 mm). Neem het in je mond alsof je ervan zou gaan drinken. Zorg ervoor dat je lippen het rietje volledig omsluiten en er dus geen lucht ontsnapt langs de Voice Booster door.

2) Zing een 'uh' door de Voice Booster . Als het goed is, voel je dat je wangen een klein beetje opbollen. Tijdens het zingen zal je een beetje weerstand voelen - dat betekent dat je het juist doet! Het is die weerstand die ervoor zal zorgen dat je stembanden optimaal gaan trillen & that's what we want!

3) Check hoe de hoeveelheid weerstand voor jou voelt. Hoe kleiner de binnendiameter van je Voice Booste, hoe meer weerstand je zal voelen. Je kan de Voice Boosters van verschillende diameters afwisselen (en zelfs combineren) op basis van je eigen gevoel: een kleinere diameter zorgt voor meer tegendruk en voelt dus als meer weerstand, maar is wel efficiënter en een intensievere vocal work-out. 

4) Zing verschillende opwarmingsoefeningen door je Voice Booster (slides, sirens, toonladders... 

5) Wissel af tussen de verschillende binnendiameters! Heb je het gevoel dat er te veel druk is (of dat je je hoofd gaat opblazen, zoals ik wel eens zeg in de zangles 🙈), switch dan zeker naar een grotere diameter. Bouw best op van een grotere diameter naar een kleinere om zo aan te voelen wat het best past bij welke oefening en bij jouw gevoel. Dit kan trouwens van dag tot dag verschillen, want net zoals wijzelf, voelt onze stem niet elke dag hetzelfde.

 

Video Voice Booster
Anker 1

Wat is er inbegrepen?

In je set krijg je 3 Voice Boosters met verschillende binnendiameters: 3 mm, 4 mm en 5 mm. Dat is een stuk kleiner dan de gewone papieren of herbruikbare rietjes en werkt dus een pak beter om je stem in topconditie te krijgen. Je kan de Voice Boosters van verschillende diameters afwisselen (en zelfs combineren) op basis van je eigen gevoel: een kleinere diameter zorgt voor meer tegendruk en voelt dus als meer weerstand, maar is wel efficiënter.

De Voice Boosters omvat 3 verschillende exclusief 3D-geprinte rietjes. Ze worden geleverd in een handige verpakking zodat je ze overal makkelijk mee naartoe kan nemen. Je kan de Voice Boosters gewoon met de hand afwassen.

IMG_1960_edited.jpg
IMG_1973_edited_edited.jpg

Hoe werkt het?

Onze Voice Boosters zijnontworpen volgens het principe van ‘straw phonation’ of SOVT. Bij SOVT-oefeningen, afkorting voor ‘Semi Occluded Vocal Tract’ ga je je spraakkanaal deels afsluiten, in dit geval dus verkleinen, en verlengen. Hierdoor wordt er bovendruk gecreëerd boven je stembanden, waardoor ze efficiënter kunnen trillen.

Door de verschillende binnendiameters van de 3 Voice Boosters, creëer je meer of minder bovendruk, wat dus een ander effect heeft op je stembanden.

IMG_1958_edited.jpg

Get yours now!

Klaar om je stem in topconditie te brengen?

BESTEL NU!

Ontwerp zonder titel (17)_edited.png

3D-PRINTED BY

bottom of page