top of page

Zangles op jouw maat

Zangcoaching bij Oh My Voice is ideaal voor jou...

Als beginner

 • Je hebt nog geen enkele ervaring met zingen (behalve in de douche misschien :-)) en wil basis zangtechnieken leren om je favoriete liedjes makkelijker te kunnen zingen
   

 • Je wil gezonder en beter leren zingen omdat je dat fijn vindt om te doen, omdat dat een kinderdroom was, omdat je graag meer zelfvertrouwen wil...
   

 • Je vindt het erg spannend om voor iemand te zingen, maar wil toch dapper die drempel over

Met een beetje ervaring

 • Je hebt al veel gezongen, alleen of misschien al voor iemand anders of zelfs voor een publiek.
   

 • Je durft op zich wel zingen, maar wil je zelfvertrouwen opkrikken en zangtechnieken leren om meer controle te krijgen over je stem en sound
   

 • Wie weet heb je al eens ergens anders zangcoaching gevolgd, maar ben je op zoek naar meer diepgang in je technieken, naar een intuïtieve manier van coaching op jouw maat

als (semi-)professional

 • Je hebt al heel wat ervaring en wil je technieken verder aanscherpen/verdiepen.
   

 • Je wil je podium performance verder ontwikkelen en er ook voor zorgen dat je stem er een heel optreden lang kan 'staan'.
   

 • Je bent op zoek naar extra tools, oefeningen en tips om je stem in topconditie te houden
   

 • Je wil verder aan mentale en fysieke blokkades werken om telkens weer een topprestatie te leveren die ook goed voelt.

Beginner
Beetje ervaring
professional

Hoe verloopt je 1ste zangles?

Bij elke zangcoaching die ik geef, werk ik op maat van de persoon die voor me staat. Dat is bij een eerste zangcoaching niet anders, hoewel er dan een vast aantal stappen (meestal) wel aan bod komt:

 1. We maken even kennis, je vertelt me of je al veel gezongen hebt, of je evt. al ergens anders zangcoaching hebt gekregen, waar je het moeilijker mee hebt en wat je doelen zijn (een doel kan bv ook zijn meer zingen omdat je dat graag doet)
   

 2. We doen samen een stemopwarming, zodat ik een idee heb van hoe het nu gaat en jij even met jezelf en je stem kan inchecken.
   

 3. Je zingt een kort stukje uit een nummer naar keuze (a cappella of gewoon met het nummer op de achtergrond) Ik ga je hierop helemaal niet beoordelen, maar dit is voor mij een ideale manier om te bepalen waar we eerst aan gaan werken.
   

 4. We starten met het aanleren en oefenen van de eerste zangtechnieken! Meestal beginnen we ook al aan een nummer naar keuze.
   

 5. Op het einde van de sessie zetten we nog even de belangrijkste oefeningen voor thuis op een rijtje en bespreken we kort je verdere traject. Er is niets verplicht uiteraard!

Benieuwd naar je eerste zangcoaching? 

Heb je vragen?

Is er nog iets onduidelijk of heb je een specifieke vraag?

Mail me gerust op kaylie@ohmyvoice.be!

bottom of page